Vanwege de maatregelen die onze regering heeft aangekondigd, kunnen wij de komende tijd slechts maximaal 9 gasten ontvangen in onze B&B.

Het ontbijt wordt voor u klaar gezet, zoals u mag verwachten van een B&B en u kunt aan de ontbijttafel ook een lunchpakket klaarmaken. Om de anderhalve meter te kunnen hanteren, gaat het ontbijt in ‘shifts’. In de nabije omgeving kunt u voor lunch of avondmaaltijden terecht bij één van de vele restaurants in de nabije omgeving (ook voor afhalen en/of bezorgen).

Heeft u vragen over hoe wij e.e.a. hebben ingericht, of andere vragen? Neemt u dan vrijblijvend per mail of telefonisch contact met ons op. We staan u graag te woord.

B&B D’Olle Pastorie

Uitvalsbasis voor leuke activiteiten.

De serene rust van deze oude pastorie ervaart u al bij binnenkomst. Alles in deze mooie en stijlvol ingerichte B&B ademt ontspanning uit. De kamers, de tuin en niet te vergeten uw gastheer en gastvrouw.

Een mooi vertrekpunt om het mooie, weidse en verrassende Groningen te verkennen. Te voet, per fiets, kano of een TukTuk. Of monster aan op een boot om het Wad te verkennen met of zonder wadlopen of zeehonden safari. Plan uw verblijf gerust wat langer óf kom gewoon wat vaker…er is zo veel te beleven!

Leuke (vissers)dorpjes, de bruisende stad Groningen, zonnige Waddeneilanden, Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee.

Welkom in Groningen, Welkom in Vierhuizen.

Ook uw hond is bij ons van harte welkom.

B&B D’Olle PastorieKerk en molen van VierhuizenKerkje VierhuizenOriginele glas in loodramen op de overloopRijk ontbijtVoorzijde B&B D’Olle PastorieWinters aanzicht van Vierhuizen