Vanwege de door het RIVM gestelde maatregelen om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan, zijn wij tot nadere berichtgeving voorlopig maar deels geopend (maximaal 8 gasten). Om voldoende afstand te kunnen bewaren wordt het ontbijt in twee sessies van 4 personen gehouden om 8 uur en om 9 uur.  Hierin vragen we enige flexibiliteit van u als gast. Indien u als gasten één huishouden vormt, geldt deze beperking uiteraard niet,
In ons vrijgelegen appartementgebouw kunnen maximaal 6 gasten verblijven (2 slaapkamers). U heeft hier de gelegenheid zelf maaltijden te bereiden, u kunt eventueel ontbijt bijbestellen. Heeft u vragen over hoe wij e.e.a. hebben ingericht, of andere vragen? Neemt u dan vrijblijvend per mail of telefonisch contact met ons op? We staan u graag te woord.

B&B D’Olle Pastorie

Uitvalsbasis voor leuke activiteiten.

De serene rust van deze oude pastorie ervaart u al bij binnenkomst. Alles in deze mooie en stijlvol ingerichte B&B ademt ontspanning uit. De kamers, de tuin en niet te vergeten uw gastheer en gastvrouw.

Een mooi vertrekpunt om het mooie, weidse en verrassende Groningen te verkennen. Te voet, per fiets, kano of een TukTuk. Of monster aan op een boot om het Wad te verkennen met of zonder wadlopen of zeehondensafari. Plan uw verblijf gerust wat langer óf kom gewoon wat vaker…er is zo veel te beleven!

Leuke (vissers)dorpjes, de bruisende stad Groningen, zonnige Waddeneilanden, Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee.

Welkom in Groningen, Welkom in Vierhuizen.

Ook uw hond is bij ons van harte welkom.

B&B D’Olle PastorieKerk en molen van VierhuizenKerkje VierhuizenOriginele glas in loodramen op de overloopRijk ontbijtVoorzijde B&B D’Olle PastorieWinters aanzicht van Vierhuizen