Vanwege de maatregelen die onze regering heeft aangekondigd, kunnen wij de komende  tijd (vooralsnog houden we een datum van 1 april hiervoor aan, wordt mogelijk aangepast) slechts 4 (max. 5) gasten ontvangen in onze B&B. Indien uit één huishouden kunnen we meer gasten ontvangen.

Tevens is het ook mogelijk om de pastorie als groep accommodatie/vakantiewoning te huren met bijvoorbeeld 2 gezinnen met jonge kinderen (onder 13 jaar). Ook ons appartement met sauna is als vakantiewoning te huur voor maximaal 6 personen uit één huishouden, (ontbijt is bij deze opties bij te bestellen).

Het ontbijt wordt voor u klaar gezet, zoals u mag verwachten van een B&B en u kunt aan de ontbijttafel ook een lunchpakket klaarmaken. De restaurants in de nabije omgeving bezorgen maaltijden of  u kunt deze zelf bij hen afhalen, er bestaat ook de mogelijkheid om (meegenomen) maaltijden in onze keuken op te warmen. In overleg kunt u ook maaltijden door ons laten verzorgen.

Heeft u vragen over hoe wij e.e.a. hebben ingericht, of andere vragen? Neemt u dan vrijblijvend per mail of telefonisch contact met ons op. We staan u graag te woord.

B&B D’Olle Pastorie

Uitvalsbasis voor leuke activiteiten.

De serene rust van deze oude pastorie ervaart u al bij binnenkomst. Alles in deze mooie en stijlvol ingerichte B&B ademt ontspanning uit. De kamers, de tuin en niet te vergeten uw gastheer en gastvrouw.

Een mooi vertrekpunt om het mooie, weidse en verrassende Groningen te verkennen. Te voet, per fiets, kano of een TukTuk. Of monster aan op een boot om het Wad te verkennen met of zonder wadlopen of zeehonden safari. Plan uw verblijf gerust wat langer óf kom gewoon wat vaker…er is zo veel te beleven!

Leuke (vissers)dorpjes, de bruisende stad Groningen, zonnige Waddeneilanden, Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed Waddenzee.

Welkom in Groningen, Welkom in Vierhuizen.

Ook uw hond is bij ons van harte welkom.

B&B D’Olle PastorieKerk en molen van VierhuizenKerkje VierhuizenOriginele glas in loodramen op de overloopRijk ontbijtVoorzijde B&B D’Olle PastorieWinters aanzicht van Vierhuizen