Algemene voorwaarden

Ook B&B D’Olle Pastorie kent een aantal spelregels. Hieronder vindt u deze op een rijtje.

Al onze kamerprijzen zijn inclusief een rijk ontbijt, koffie, thee, drankjes, eventueel lunchpakket (zelf samen te stellen tijdens het ontbijt). De toeristenbelasting bedraagt €1,50 per persoon per nacht.

Inchecktijd

We ontvangen u graag tussen 16.30 uur en 18 uur. Mocht het u niet lukken om binnen deze tijden te arriveren, neemt u dan svp tijdig contact met ons op om in overleg een andere tijd af te spreken.

Ontbijt – en uitchecktijd

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 7.30 en 9.30 uur (tot uiterlijk 10.15 uur te gebruiken ivm uitchecktijd -kamer- om 10.30 uur). Het is (in overleg) mogelijk van deze ontbijttijden eventueel af te wijken. Lukt dat niet dan krijgt u de mogelijkheid de dag tevoren een ontbijt/lunchpakket samen te stellen (of dit door ons te laten verzorgen).

(Aan)betaling

Bij reserveringen korter dan 4 nachten dient u 100% van de reserveringswaarde binnen 3 dagen na de bevestiging te voldoen.

Bij reserveringen vanaf 4 nachten dient na de bevestiging binnen 3 dagen een aanbetaling te worden gedaan van 50% van de reserveringswaarde. De overige 50% van de reserveringswaarde kunt u ter plekke contant voldoen óf uiterlijk 1 week voor aankomst zoals bij de 1e 50%.  

U kunt bij ons ter plaatse niet met een pinpas of creditcard betalen, wel contant..

Groepsaccommodatie (alle kamers)

Bij boeking van de groepsaccommodatie geldt een aanbetaling van 50% binnen 3 dagen en uiterlijk 1 maand voor de incheckdatum de overige 50%.

In de bevestigingsmail u van ons ontvangt vindt u de benodigde gegevens (c.q. een link voor rechtstreekse betaling).

Annuleringen

Bij annulering vanaf 1 week voor de aankomstdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan D’Olle Pastorie te voldoen (voor groepen vanaf 6 personen is deze termijn 2 weken voor aankomstdatum). Wij adviseren u daarom altijd een annuleringsverzekering af te sluiten (tenzij u al een doorlopende annuleringsverzekering heeft).