Sauna D’Olle Pastorie

Even ontspannen na een drukke of inspannende dag

In ons saunacomplex komt u na een drukke dag even helemaal tot rust. De warmte in uw spieren voelen na een (inspannende) dag in de buitenlucht. Nog even napraten over de belevenissen van vandaag of alvast weer plannen maken voor morgen. Wat gaan we doen?  Waar gaan we eten?

Sauna D’ Olle Pastorie  is gevestigd in een bijgebouw van de Bed & Breakfast. U beschikt altijd privé over het complex met een 3-persoons infrarood-sauna en een zeer ruime (8 persoons) houtgestookte Finse sauna om op te warmen. Voor de afkoeling kunt u gebruik maken van de waterval- of regendouches, het koude dompelbad en stortemmer of van de buitenlucht  in de beschutte saunatuin.

In de ruime rustruimte kunt u heerlijk wegdommelen in de zithoek bij het haardvuur.  Gebruik van een badjas is in de rustruimte verplicht.

U huurt de sauna altijd privé.  In verband met de opwarm tijd van de kachel graag minimaal 1,5 uur van te voren reserveren.

Tarieven per dagdeel (4 uur):

B&B Gasten                           27,50 euro   p.p.    (inclusief gebruik van badjas, handdoeken en drankjes: badslippers zelf meenemen)*

Niet-B&B Gasten                  25 euro    p.p.   (zelf badjas, handdoeken en badslippers meebrengen)*

Huur Badjas & Handdoeken  € 7,50  p.p.   (1 badjas, 1 grote badhanddoek (1×2 m) en grote afdroogdoek (70×140 cm)

U kunt zelf uw eten en/of drinken meebrengen, Serviesgoed en bestek is aanwezig.

Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Niet-alcoholische dranken zijn verkrijgbaar voor € 1,00 per stuk (flesje of blik)

Eventuele verlenging van het dagdeel is in overleg mogelijk à 5 euro p.p.p.u.  (min. 10 euro en max. 20 euro per extra uur).

*indien gebruikt door 1 persoon rekenen we een toeslag van 10 euro per dagdeel.