B&B  D’ Olle pastorie

Genieten van tuin en terras

Aan de zuidkant van B&B D’ Olle Pastorie vindt u een intiem terrasje omzoomd met mooie bloemen en planten. Hier heeft u uitzicht op het oude kerkje van Vierhuizen en ervaart u hoe stil het zelfs buiten kan zijn. En ’s avonds, met de terrashaard aan, droomt u heerlijk weg bij (met helder weer) een hemel vol sterren.

Inmiddels is ook ons tweede terras gereed. Zittend onder een aantal imposante kastanjes, lindes en “domies beuk” (de beuk van de dominee) geniet u hier van een kopje koffie of thee. Op warme dagen vindt u hier altijd een koel plekje.

In de tuin ziet u talloze vogels. Niet alleen de bekendere park- en tuinvogels. Ook af en toe een aantal bijzondere. Wat dacht van ransuiltjes, bosuil, boomkruipers, winterkoninkje of de kleine bonte specht. Al ziet u die laatste dan niet altijd, u hoort hem wellicht wel.

B&B D’Olle PastorieB&B D’Olle PastorieIMG_0656Men kan bij goed weer ook heerlijk buiten dinerenPastorie-069Voorzijde B&B D’Olle Pastorie met zitjeZitje in tuinZonnig zitje aan voorzijde Pastorie