Ontspannen in de Woonkamer

Gezellig met elkaar

Voor momenten van ontspanning verwelkomen wij u in de woonkamer, bestemd voor onze gasten. Een gezellig ingerichte ruimte met zicht op de tuin, terrassen en dorpsbrink.

Nestel u in een van de luie stoelen met een goed boek. Neem wat te drinken (gratis) uit de koelkast en u wilt hier voor altijd blijven. Wilt u echt even helemaal ontspannen, maak dan gebruik van de sauna’s  in ons saunacomplex, direct naast de Pastorie gelegen (altijd privé verhuurd).                 

In de woonkamer vindt u:

  • TV 
  • DVD-speler/Bly Ray-speler (en VHS) met keuze uit diverse films        
  • Radio/CD-speler (incl. gevarieerde CD-theek)
  • Een goed gevulde boekenkast
  • Een goed gevuld koelkastje

In de tegenover gelegen eetkamer (voor de gasten) kunt u de hele dag zelf een verse kop koffie, thee of chocomel maken, kunt u rustig even de krant (Trouw) lezen of een ouderwets potje sjoelen. Hier verzorgen we ’s ochtends vanaf 7.30 uur het rijke ontbijt. 

In de gehele pastorie laten wij u kennis maken met werken van bekende en minder bekende schilders uit de omgeving. Op dit moment hangen er  schilderijen van Theo Onnes (www.theoonnes.nl) (www.galeriehetraadhuis.nl) uit Eenrum/WehedenHoorn, José Bakker  www.spons.mysites.nl (Groningen), Attie Japenga-Sikkema en Gerrie Birza (Zuidhorn).